Wednesday, January 19, 2011

Προς: Υπουργείο προστασία του πολίτη Κύριε Χρήστο παπουτσή


Όπος γνωρίζετε ότι εμείς οι Αφγανοί πολιτικοί πρόσφυγες βρισκόμαστε στα Προπύλαια Πανεπιστήμιου από τις 22 Νοεμβρίου του 2010 στην προσπάθειά μας να λάβουμε κάποια ανταπόκριση στο αίτημά μας για πολιτικό άσυλο. Στις αρχές Δεκεμβρίου σας είχαμε στείλει επίσημα το αίτημά μας για πολιτικό άσυλο, δυστηχός δεν λάβαμε καμία ανταπόκριση σχετικά με το αίτημα μας.                                                                                     Στις 20 Δεκεμβρίου αποφασίσαμε ειρηνηκά να πάρουμε κάποια απάντηση με με την δική μας παρουσία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη . Με μεγάλη μας λύπη όμως αναφέρουμε ότιη Αστυνομία μας έδιωξαν από εκεί, και κάποιοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στον νοσοκομείο, και οι υπόλυποι γερίζοντας στα προπύλαια. Μετά από αυτά τα γεγονότα δεν λάβαμε καμία ανταπόκριση για το αίτημα μας απο τη πλευρά του κράτους εδικά από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
 Όπος γνωρίζετε η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες που υπέγραψε το νόμο του Γινέυς σύμφωνα με αυτο το νόμο όσοι αγκαταλήπουν τη χώρα τους λόγω πόλεμο δυκιούνται το πολιτικό ασυλό, όλους ο κόσμος εξέρει ότι το Αφγανιστάν είναι μια χώρα που έχει πάνω από 35 χρόνια πόλεμο για διάφορους λόγους . Υπάρχουν και αλλή λόγοι όπως εμείς ζούμε για πολά χρόνια στην Ελλάδα και έχουμε μάθει τη κολτούρα και τη Γλώσσα αυτη της χώρας.
 Μέτα από τόσα χρόνια που μας αγνώησε το κράτος και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποφασίσαμε να κανούμε αυτη την διαμαρτηρία και (6) άτομα από εμάς πήραν την πιο δύσκολη απόφαση που είχαν να πάρουν ποτέ,αρχίσουν απεργία πείνας και να εράψαν τα στόματα τους

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής των συνανθρώπων μας που κάνουν απεργία πείνας και έχουν ράψει το στόμα τους και πολές φόρες έχουν μεταφερθεί σε διάφορα νοσοκομεία, και κάθε στιγμή πλυσίαζουν όλο και περισσότερο στο θάνατο σήμερα 19/1/2011 αλλα δύο άτομα από μας άρχισαν να συμετέχουν στην απεργία πείνας και ράψιμο στόματος, και ο αριθμός των απεργών έχει εφτάσει στα (8)ατόμων όσο δεν υπάρξη ανταπόκριση σχετηκά με το αίτημα μας θα συμετέχουμε ολο και περισσότερο στην απεργία πείνας και ράψιμο στόματος.

      Μέχρι πότε πρέπει να δώσουμε Θήματα για μια καλήτερη ζωή? όπως το παιδάκι που σκοτόθηκε με τη εκρίξη της βόμβας, και σεξουάλικη παρανόχληση σε ενα παιδάκ και  το τραγικό γεγονός της βύθισης δεκάδες νεκροί συνανθρωποί μας ακόμα και αυτοι με ραμένα στόματα μεσα στο κύριο.
Ζητάμε την κατανόηση τις Ελληνηκής κυβέρνησης εδίκα από το κύριο χρήστο παπουτσή  και σας παρακαλούμε μην ζητάτε αλλα θήματα, παρόλο που ξέρουν ολός ο κόσμος ότι οι Αφγανοί δεν δυστάζουν να δώσουν θήματα, όμως σας παρακαλούμε μη μας δοκιμάζετα εξανά  να δώσουμε αλλα θήματα.
Στόχος  μας είναι η Ειρήνη,Ενότητα,Αγάπη και μια ζώη δίπλα στους Ελλήνες.


Με εκτίμηση,
Οι Αφγανοί πολιτικοί πρόσφυγες
Προπύλαια Πανεπιστημίου                                    

 صلح ,اتحاد و محبت
Ειρήνη, Ενότητα και Αγάπητ

No comments:

Post a Comment

Followers