Wednesday, December 7, 2011

Σας καλούμε, Δευτέρα 12 Δεκέμβρη 9 π.μ στα δικαστήρια των Ευελπίδων



Δευτέρα 12 Δεκέμβρη 9 π.μ στα δικαστήρια των ευελπίδων

           Στις 12 Δεκέμβρη  2011,δικάζονται τρία μέλη  από την ομάδα των 15 ατόμων που είχαν επιθέτει στους τρείς  Αφγανούς στις 16 Σεπτέμβρη 2011 στην οδό Περγάμου,  κοντά στην Μιχάλη Βόδα, με αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ο 26χρονος Αφγανός αιτών άσυλο.
Στην δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης που περνά ο Ελληνικός λαός, κάποιοι προσπαθούν να χτίσουν φράχτη ανάμεσα σε ντόπιους και μετανάστες κατηγορώντας μας ότι εμείς φταίμε για την κρίση. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να διασπάσουν την εργατική τάξη.

Εμείς οι μετανάστες και οι πρόσφυγες έχουμε διαφύγει από την φτώχεια και πολέμους αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας, Εδώ που μας έφερε η μοίρα μας, μετά απο όλους  αυτούς τους κινδύνους στην πορεία μας προς την Ελλάδα ... ακόμα και εδώ διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε ξεφύγει από το θάνατο. Ακριβώς αυτοί οι Άνθρωποι που βομβαρδίζουν τις χώρες μας και τις ζωές μας υπάρχουν και εδώ,  οι όποιοι είναι εχθροί της Ανθρωπιάς και των δικαιωμάτων το μόνο που θέλουν είναι να κατακτήσουν τον κόσμο, τον ίδιο στόχο που είχε και ο Χίτλερ. Κάθε Άνθρωπος πρέπει να καταδικάζει αυτούς του ανθρώπους που μαχαιρώνουν στου δρόμους.

Για  κακή τους τύχη, συνελήφθησαν οι τρείς μαχαιροβγάλτες της περιοχής του Άγιου Παντελεήμονα και αναμένουμε να εφαρμοστεί η δικαιοσύνη, γιατί δεν μπορούμε να δώσουμε αλλά θύματα, ήδη έχουμε δώσει αρκετά, για αυτό εκείνη την μέρα θα είναι μάρτυρες οι τρείς Αφγανοί που δέχθηκαν επίθεση μαζί με όλους εμάς.

Στις 12 Δεκέμβρη καλούμε  όλους  τους εργαζόμενους και κάθε ελεύθερο πολίτη, ντόπιους και μετανάστες να είναι παρών 9 π.μ. στα Δικαστήρια της Ευελπίδων για να μπορέσουμε να ενώσουμε τις φωνές μας.
Και να καταδικαστούν οι μαχαιροβγάλτες.

Followers