Wednesday, December 12, 2012

Κάλεσμα στις 14 Δεκεμβρίου 2012 στα δικαστήρια των ευελπιδων 8:30 πμ.



«Σε αυτή την κοινωνία θέλουμε να είμαστε ενωμένη με τον Ελληνικό λαό»
Αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Ελληνικός με την οικονομική κρίση που καταστρέφει όλη την κοινωνία, και το μόνο που μπορούμε να έχουμε στα χέρια μας είναι η ενότητα και αλληλεγγύη μεταξύ μας.

Το φαινόμενο ρατσισμό που το τελευταίο καιρό έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και έχει φτάσει στα άκρια, το οποίο είναι άδικο για αυτή την χώρα που έχει πίσω της ιστορίες από ανθρωπιά και πολιτισμό.

Δεν ήλθαμε στην Ελλάδα για να πάρουμε την δουλεία από του Έλληνες. Δεν φτενέ οι μετανάστες και πρόσφυγες που δεν υπάρχει δουλεία ας μη κλίσει τα μάτια του ο Ελληνικός λαός και να ψάξει κατά βάθος το πρόβλημα το ποιος φταίει και ποιος όχι.

«Την βία πρέπει να καταδικάσουμε από όπου και αν προέρχεται»

Οι ρατσιστικές επιθέσεις που γίνονται κατά των μετανάστες οδηγεί την Ελλάδα προς το γκρεμό, αυτό δεν το λέω εγώ, δεν το λένε οι μετανάστες αλλά το λέει η Ευρώπη βάζοντας το θέμα το ρατσισμό στα ζητήματα που τους απασχολούν.

Δεν είμαστε σκουπίδια είμαστε άνθρωποι, και μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτή την κοινωνία αρκεί να μη μας χωρίζουν σε ντόπιους και μετανάστες, διότι πάντοτε η αλληλεγγύη μας βοηθάει να ξεπερνάμε τα προβλήματα που μας απασχολούν και να ελπίζουμε για μια καλύτερη κοινωνία απαλλαγμένη από φτώχεια, ρατσισμό και πολέμους.

Είναι στα χέρια το Ελληνικό λαό για να μη υπάρξει άλλο ένα μαούτχαοζεν, η ιστορία μας έχει διδάξει πολλά, και ξέρουμε τι σημαίνει ρατσισμός και νεοναζί, αν το θύμα σήμερα είναι αυτός, αύριο θα είμαι εγώ και μεθαύριο μπορεί να είσαι εσύ η το παιδί σου.

«Δεν μπορεί να χάνεται άλλες ζωές ας να δώσουμε ένα τέλος σε αυτό το φαινόμενο»

Σας καλούμε την Παρασκευή στις 14 Δεκεμβρίου 2012 στα δικαστήρια τω ευελπιδων 8:30 το πρωί για την  ρατσιστική επίθεση που είχε δεχτεί ο Αφγανός με μαχαίρι στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονας η δίκη έχει πάρει έξι αναβολές και ευελπιστούμε αυτή την φορά να εφαρμοστεί η δικαιοσύνη η παρουσία σας για μας είναι ελπίδα.

Followers