Tuesday, November 30, 2010

Pictures: Afghan refugee families seeking political asylum in Athens Academy

Of all those asylum seekers that can be associated with this Thanks are perfection

خانواده های  افغانی در کمپ آکادمی آتن مصمم بر خواسته های شان ایستاده اند 


به تحسن ادامه میدهم تا تحقق خواسته های کمپین
خانواده های  افغانی در کمپ آکادمی آتن هر چه زودتر خوا هان بر رسی خواسته های کمپین هستندد
Οικογένειες Αφγανών αιτούντων Άσυλο στην Ακαδημία Αθηνών
              Afghan families in the Athens Academy camp determined to stand on their demands
Οικογένειες Αφγανών αιτούντων Άσυλο στην Ακαδημία Αθηνών
خانواده های  افغانی در کمپ آکادمی آتن هر چه زودتر خوا هان بر رسی خواسته های کمپین هستندد
      Afghan families in the Athens Academy Camp sooner Khva Hahn campaign demands on clay Hstndd
                                         
به تحسن ادامه میدهم تا تحقق خواسته های کمپین
                               
گروه رهبری کمپ افغان ها در آکادمی آتن یونان از تمامی کسانیکه که میتوانند همراه این پناهجویان باشند کمال تشکر را دارند

Sunday, November 28, 2010

ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ


Εμείς οι πρόσφυγες από το Αφγανιστάν ήρθαμε στην Ευρώπη γιατί δεν μπορούσαμε να ζήσουμε άλλο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων στη χώρα μας.
Δεν μπορούσαμε να ζούμε σε χωριά που κάθε τόσο τα βομβαρδίζει η αεροπορία του ΝΑΤΟ η τα ερημώνει ο στρατός και τα τάνκς που μπαίνουν μέσα και τα ισοπεδώνουν. Δεν μπορούμε να ζήσουμε εμείς και οι οικογένειες μας όχι μόνο γιατί δεν υπάρχει ελευθερία και δημοκρατία αλλά και γιατί η οικονομία είναι διαλυμένη.
Δεν μπορούσαμε να ζήσουμε στις γειτονικές χώρες όπως το Πακιστάν, όπου ο πόλεμος εξαπλώθηκε και εκεί ενώ οι καταστροφικές πλημμύρες έχουν προκαλέσει νέο κύμα φτώχειας, πείνας και προσφυγιάς. Μας καταδίωξαν στο Ιράν, στη Τουρκία και σε άλλες χώρες.
Δεν θέλουμε να εκμεταλλεύεται κανένας το δικαίωμα μας για ανθρώπινη ζωή και μετακίνηση μακριά από τα πεδία των πολέμων. Δεν θέλουμε άλλους πνιγμένους στο Αιγαίο και τον Έβρο. Ούτε να μας στέλνουν πίσω ξανά στην Ελλάδα οι ευρωπαϊκές χώρες με τη συνθήκη Δουβλίνο 2 για να βρεθούμε ξανά κυνηγημένοι και άστεγοι από την Αστυνομία, τις φασιστικές και τις ρατσιστικές συμμορίες.
Δεν μπορούμε άλλο να μας καταλογίζουν ευθύνες για τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών και των πολέμων τους. Όλος ο κόσμος θέλει την ειρήνη και για μας είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που το έχουν στερηθεί εκατομμύρια σε όλα το Πλανήτη, όπως και στη χώρα μας. Δεν θα γίνουμε οι αποδιοπομπαίοι τράγοι για τις αποτυχίες των πολιτικών των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων που σπέρνουν δυστυχία σε όλους με την ανεργία και τη φτώχεια. Ας σταματήσουν τους πολέμους και ας γυρίσουν πίσω τώρα οι στρατοί κατοχής, ας δοθούν τα λεφτά που πάνε για όπλα για να γίνουν πιο καλά τα σχολεία και τα νοσοκομεία, για καλύτερη ζωή για όλους.

Ζητάμε το δικαίωμα στο πολιτικό άσυλο για όλους τους πρόσφυγες από την ελληνική κυβέρνηση .Για να ζούμε με αξιοπρέπεια, για να ταξιδεύουμε με διαβατήριο σαν άνθρωποι και όχι σαν ζώα σε νταλίκες.
Ζητάμε στέγη για τις οικογένειες και τα παιδιά που αυτοί τη στιγμή κοιμούνται στις πλατείες.
Καλούμε τον ελληνικό λαό, τους εργαζόμενους και τη νεολαία, τα εργατικά συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους να στηρίξουν το αγώνα μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΦΓΑΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ

Followers